Bratislava

Bratislava is de hoofdstad van Slowakije. Het ligt aan de Donau en telt ongeveer 450.000 inwoners. De stad heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de Romeinen. Tegenwoordig is Bratislava een moderne en bruisende stad, met veel te zien en te doen!

In Bratislava kun je onder andere het historische centrum bewonderen, de burcht van Bratislava bezoeken, lekker eten en drinken in de gezellige cafés en restaurants, of naar het winkelcentrum. Ook zijn er veel culturele activiteiten.

Alle bezienswaardigheden Bratislava

Bratislava, Slowakije

Bratislava is de hoofstad van Slowakije sinds 1993. Slowakije is een land in Centraal-Europa. Het grenst aan Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Hongarije. Bratislava ligt aan de Donau, een van de belangrijkste rivieren van Europa. De Donau stroomt door negen landen: Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Servië en Bosnië en Herzegovina. De hoofdstad van Slowakije is Bratislava sinds 1993, toen het land zich afscheidde van Tsjechoslowakije. De hoofdstad Bratislava ligt in het westen van Slowakije, aan de Donau.

Hotels in Bratislava

Bratislava heeft veel hotels. Zo vind je in de hoofdstad van Slowakije onder andere het Marriott, Hilton en Sheraton hotel. Ook zijn er vele kleinere hotels te vinden in Bratislava, zoals het Hotel Devin of het Mamaison Riverside Hotel. Bratislava is een moderne en bruisende stad, met veel te zien en te doen! Het historische centrum van de stad is erg mooi, maar ook de burcht van Bratislava is een bezoek waard. Daarnaast zijn er vele gezellige cafés en restaurants te vinden in de stad, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook is er een groot winkelcentrum in Bratislava, waar je alle nodige winkelen kunt doen.

Het weer in Slowakije

Bekijk aanbiedingen voor Bratislava

Op dit moment zijn er 819 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 173 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 123 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.