Slowakije

Rondreis Slowakije

Ben jij van plan een rondreis te maken door Slowakije? Dan zit je goed. Er is hier in Slowakije te zien en te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan de hoofdstad Bratislava, maar ook het prachtige Tatra gebergte is erg populair. Daarnaast vind je in Slowakije vele kastelen, waarvan het Kasteel van Bojnice misschien wel het bekendste is. Wil je liever wat actiever zijn tijdens je vakantie? Dan kun je ook een mountainbiketocht maken of een kanotocht maken op de rivieren Dunajec en Poprad.

Een dagje erop uit in Slowakije is dus zeker de moeite waard. Slowakije is een land vol prachtige natuur. Je hebt hier dan ook genoeg te zien en te doen. Heb je altijd al eens in Slowakije willen verblijven? Boek dan nu je rondreis. 

Slowakije is één van de meest onbekende landen in Europa. Toch is het zeker de moeite waard om hier een rondreis te maken. Je kunt er prachtige natuur vinden, maar ook vele bezienswaardigheden. Zo is de hoofdstad Bratislava zeker een bezoek waard, net als het Tatra gebergte. Daarnaast vind je in Slowakije vele kastelen, waarvan het Kasteel van Bojnice misschien wel het bekendste is. Wil je liever wat actiever zijn tijdens je vakantie? Dan kun je ook een mountainbiketocht maken of een kanotocht maken op de rivieren Dunajec en Poprad. Een dagje erop uit in Slowakije is dus zeker de moeite waard. Slowakije is een land vol prachtige natuur. Je hebt hier dan ook genoeg te zien en te doen. Heb je altijd al eens in Slowakije willen verblijven? Boek dan nu je rondreis!

Luxe rondreis Slowakije

Ben je van plan een luxe rondreis te maken door Slowakije? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod van luxe hotels in verschillende steden door heel Slowakije. Zo is er altijd wel een geschikte accommodatie voor jou te vinden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een compleet verzorgde rondreis. Wij regelen alles voor je, van het vervoer tot en met de hotels. Zo kun jij optimaal genieten van je welverdiende vakanties.

Boek vandaag jouw rondreis in Slowakije

Op dit moment zijn er 819 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 173 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 123 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.

Rondreis Slowakije 15 dagen

Ben jij van plan een rondreis te maken van 15 dagen? Slowakije is een land met veel te bieden. Je kunt hier prachtige bergen bewonderen, maar ook fantastische meren. Daarnaast zijn er in Slowakije verschillende culturen en steden die je kunt bezoeken.

Meer weten?

Op onze website vindt u alle bestemmingen en bezienswaardigheden. Door de uitgebreide informatie op Puglia.nl kunt u ook zelf een rondreis samenstellen met de dorpjes en steden die u het meeste aantrekken.